AANTREKKELIJKE KORTINGEN MET PLUSPAS

Een platform van kortingen en voordelen

PlusPas is een aanbod dat door de GSD-V werd uitgewerkt in samenwerking met de vzw Sociale dienst voor het Vlaamse Overheidspersoneel. Het is een platform van kortingen en voordelen voor alle personeelsleden van de aangesloten organisaties.

Met de PlusPas wil de GSD-V de koopkracht van aangesloten personeelsleden verhogen. Hiervoor gaan we continu op zoek naar nuttige, interessante en aantrekkelijke aanbiedingen. We streven daarbij naar een gevarieerd aanbod binnen de culturele, recreatieve en commerciële sector en dit met een zo ruim mogelijk geografisch bereik, zelfs tot buiten onze landsgrenzen.

Welke aanbiedingen kan men verwachten van de PlusPas?

  • Aankoopcheques van diverse winkelketens
  • Tickets voor pretparken, themaparken…
  • Tickets voor bioscopen, musea, concerten…
  • Voordelen bij andere diensten (sport, vakanties, verzekeringen…)

De PlusPas-kaart is voorbehouden aan de personeelsleden van de aangesloten organisaties.
Elke begunstigde heeft de PlusPas-kaart begin 2014 (of later bij indiensttreding) ontvangen via de personeelsdienst. De kaart is strikt persoonlijk en voorzien van een unieke code waarmee men zich kan registreren op de website www.pluspas.be.

Hier kan de begunstigde een eigen profiel aanmaken waarna hij/zij toegang krijgt tot het ruime aanbod.
Na registratie houden wij de begunstigde – indien gewenst – via periodieke elektronische nieuwsbrieven op de hoogte van alle (nieuwe) aanbiedingen.

Hulp nodig om te registreren? Bekijk ons instructiefilmpje!

Een doordacht gebruik van de PlusPas kan de begunstigde aanzienlijke kortingen opleveren.

De PlusPas-kaart is niet enkel een toegang tot de voordelensite, het is ook een bewijs dat men bij ons aangesloten is. Bij sommige partneraanbieders zal men de kaart moeten voorleggen om effectief van het aanbod te kunnen genieten.

Hulp nodig om een bestelling te plaatsen? Bekijk ons instructiefilmpje!