VEELGESTELDE VRAGEN – AANVRAGEN VIA Ledenportaal

Je meldt je aan via het ledenportaal. Ben je nog niet bekend bij de GSD-V, dan moet je eerste een registratieformulier invullen. Op basis van de ingevulde gegevens gaan we na of jij recht zou kunnen hebben op premies of tussenkomsten.
Wordt jouw toegang goedgekeurd, dan ontvang je een mail met de melding dat je jouw aanvragen online kan indienen. Werd jouw toegang geweigerd en heb je hierover een vraag, contacteer ons dan op 02/215.93.68 of via info@gsd-v.be.

Je meldt je aan met behulp van jouw eID of de app itsme®. We maken hiervoor gebruik van de toepassing van de Vlaamse Overheid. Op basis van jouw rijksregisternummer wordt een verbinding gemaakt met jouw dossier bij de GSD-V.
Deze verbinding is erg goed beveiligd. Zowel de Vlaamse Overheid als de GSD-V vinden jouw privacy uiterst belangrijk. We gebruiken dus enkel de nodige gegevens om de verbinding mogelijk te maken. Wat je doorgeeft op het ledenportaal wordt enkel bekeken door de medewerkers van de GSD-V die jouw aanvraag behandelen.

Om toegang te kunnen krijgen als bestuur en in die hoedanigheid aanvragen te kunnen indienen en opvolgen, is het nodig dat je als ‘bestuurder’ geregistreerd wordt.
Heb je geen toegang als bestuur, dan betekent dit dat wij niet over jouw rijksregisternummer beschikken of dat jouw profiel als contactpersoon nog niet gekoppeld werd aan je persoonlijk dossier. Laat het ons dan gerust weten op info@gsd-v.be.

Microsoft Internet Explorer is een verouderde browser en wordt niet ondersteund door ons ledenportaal. Je kan in de plaats daarvan de laatste versie van Microsoft Edge downloaden, deze vervangt Internet Explorer.
Ook met andere browsers als Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari… kan je het ledenportaal gewoon gebruiken.

De eerste keer moet er een toegang aangevraagd worden via de persoon die werkt bij het aangesloten bestuur. Op basis van die tewerkstelling wordt het dossier geopend.
Wil jij daarna toegang tot het dossier om in de toekomst de aanvragen in te dienen en op te volgen? Geef dan jouw rijksregisternummer door aan de maatschappelijk assistent. Op die manier kunnen wij zorgen voor een toegang tot het dossier.

Privacy is voor ons zeer belangrijk. Wil je geschrapt worden uit onze bestanden of heb je een andere vraag over jouw gegevens? Stuur een mail naar dpo@gsd-v.be. Wij hebben een interne verantwoordelijke voor gegevensbescherming die deze vragen of meldingen nauwgezet opvolgt.

Wanneer je bent aangemeld op het portaal en dan op de 3 streepjes drukt rechts bovenaan (menu), dan is er een mogelijkheid ‘wijzig bestuur’. Daar kan je doorgegeven wie jouw nieuwe werkgever is zodat wij dit kunnen aanpassen.

Ben je van werkgever veranderd, dan is het mogelijk dat je geen recht meer hebt op de tussenkomsten van de GSD-V. Enkel personeelsleden van aangesloten besturen kunnen gebruik maken van de vele voordelen van de GSD-V. Wij wensen je in elk geval heel veel succes met je nieuwe uitdaging.