INFO VOOR BESTUREN

WERKING

Werking

Verantwoordelijke maatschappelijk assistent

Elke maatschappelijk assistent is verantwoordelijk voor een bepaalde regio. Om de maatschappelijk assistent voor uw regio op te zoeken kan u gebruik maken van onze zoekfunctie.

Zitdagen

In overleg met de aangesloten besturen organiseren onze maatschappelijk assistenten regelmatig zitdagen in uw regio. Personeelsleden kunnen met vragen terecht op zitdagen in hun eigen bestuur of in een bestuur in de buurt.
De zitdagen kan u eenvoudig opzoeken via onze zoekfunctie.

Infosessies

Op verzoek van besturen die bij ons aangesloten zijn of willen aansluiten, kunnen wij infosessies voorzien voor de personeelsleden. Dit is onderdeel van onze dienstverlening (en dus kosteloos). 
In een infosessie die zo’n half uur duurt, wordt het volledig aanbod van de GSD-V uit de doeken gedaan. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan het aanvragen van tussenkomsten in medische kosten (barema’s, werkwijze…).
Indien u interesse hebt in een infosessie, kan u hiervoor contact opnemen met de maatschappelijk assistent die verantwoordelijk is voor uw bestuur. Hiervoor kan u gebruik maken van onze zoekfunctie.

Ons aanbod

Alle (gepensioneerde) personeelsleden van de besturen die zich bij ons aansluiten,
genieten van tal van voordelen: